Choď na obsah Choď na menu
 


Mapa-kontakt

dpwork, píla,Šebastovce

 

DP work s.r.o.

píla Košice časť Šebastovcecapulic@gmail.com

0905 497 378 - ROBO

0905 512 194 - FERO

0907 951 100

capulic@gmail.com

ICO: 36195031

IC DPH: SK2021484168

 

Otváracia doba:

Pondelok - Piatok - 7.00 h - 16.00 h

Sobota                 - 7.00 h - 13.00 h

Nedeľa                 - zatvorené.

 

Pokiaľ chcete odpoveď s K O M E N T A R A  musíte v časti Text: napísať vašu mailovú adresu.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

raofinance90@gmail.com

BG/SBLC/LC FOR LEASE, 12. 2. 2019 15:37

We specialized in Bank Guarantee {BG}, Standby Letter of Credit {SBLC}, Medium Term Notes {MTN}, Confirmable Bank Draft {CBD} as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed.

We will be glad to share our working procedures with you upon request to help us proceed towards closing deals effectively.

Email: raofinance90@gmail.com
Skype: raofinance90@gmail.com

Regards Rao

SSD SOLUTION CHEMICAL CLEANING BLACK MNEY

OMAR KHALID, 9. 2. 2019 23:03


CALL:+919717615570 for professional BLACK MONEY CLEANING( BLACK/WHITE/GREEN-DOLLARS,EUROS,POUNDS) acquired through UNITED NATIONS,lottery award winning,security companies,loans,investment funds and next of kin with SSD Solution, Activation powder, mercury powder and other SSD chemical.We are the major SSD solution suppliers in INDIA for black dollar cleaning, black money cleaning chemicals.We have in stock, 100% concentrated SSD solution for sale and our SSD solution price is affordable based on company rates.Our SSD solution chemical is sold with a manual guide and DVD PLATE for detailed instruction on how to use money cleaning chemicals without technicians help. AUTOMATIC Black Money Cleaning Machine for sale and RENT for HUGE AMOUNT cleaning.

DR.OMAR KHALID
+919643694362
benyssdchemicals77@gmail.com
YOUTUBE LINK:https://youtu.be/brffwEZQcx0
44, Mahavir Nagar Dwarka Sector 62 New Delhi - 110001

Požiadať o naliehavú pôžičku. Prijímajte úver za 8 hodín

Pani Patricia Kingsman, 9. 2. 2019 15:49

Sme finančnými konzultantmi, ktorí spravujú medzinárodné finančné prostriedky pre akékoľvek množstvo bankových nástrojov. A čo nájsť uznávanú firmu na konsolidáciu dlhov, ktorá vám môže pomôcť pri znižovaní mesačnej splátky, takže budete mať dostupné možnosti splácania, rovnako ako priestor na dýchanie, pokiaľ ide o koniec mesiaca a účty je potrebné dostať zaplatené? Patricia Kingsman úverová spoločnosť (patriciakingsman.loans2016@gmail.com) je odpoveď. Znížte svoje platby, aby ste znížili nároky na mesačné výdavky. Nebojte sa zapojiť naše prenajaté zariadenia, pretože sme poskytli viac ako 2 miliardy eur v podnikateľských úveroch pre viac ako 25 000,00 eur majiteľov firiem rovnako ako vy. Používame našu vlastnú označenú rizikovú technológiu, ktorá vám poskytne ten správny obchodný úver, aby ste mohli rozširovať vaše podnikanie. Naše služby sú rýchle a spoľahlivé, pôžičky sú schválené do 8 hodín od úspešnej aplikácie.

* Osobné pôžičky
* Úver na konsolidáciu dlhu
* Študentská pôžička,
* Kamiónové úvery
* Autopožičovne
* Úvery na nehnuteľnosti
* Úvery na refinancovanie
* Úvery na konsolidáciu dlhu
* Vzdelávacie úvery
* Poľnohospodárske pôžičky
* Korporátne úvery
* Podnikateľské úvery

Ponúkame pôžičky od minimálneho rozsahu 5 000,00 eur až po maximálne 500 miliónov eur, služby Patricia Kingsman úverová spoločnosť Vám poskytne pôžičku s dostupnou úrokovou sadzbou 2% a trvanie úveru od 1 do 20 rokov na splatenie úveru a nezabezpečené). Naším cieľom je poskytnúť vynikajúce profesionálne finančné služby. Sprostredkovatelia / konzultanti / makléri sú vítaní, aby prinášali svojich klientov a sú 100% chránení. S úplnou dôverou budeme spolupracovať na prínosoch všetkých zainteresovaných strán. Nechráňte svoje finančné problémy sami, aby ste neboli dlžníkmi ani finančnými stresmi, a preto musíte nás rýchlo kontaktovať, aby ste riešili vaše finančné problémy. Bude to pre nás veľkou radosťou, keď ste finančne stabilní.
Napíšte nám prostredníctvom: patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

S úctou,
Pani Patricia Kingsmanová.

Sme certifikovaní a ponúkame rýchle a spoľahlivé služby ....

Požiadať o naliehavú pôžičku. Prijímajte úver za 8 hodín

Pani Patricia Kingsman, 9. 2. 2019 15:48

Ahojte všetci,

Vitajte v budúcnosti! Financovanie bolo uľahčené spoločnosťou Patricia Kingsman.

Hľadali ste možnosti financovania pre vaše nové podnikateľské plány, Hľadáte pôžičku na rozšírenie svojho existujúceho podnikania, Nachádzate sa v trochu problémov s nezaplatenými účtami a neviete, ktorý spôsob, ako ísť alebo kde odboč? Boli ste odmietnuté vašimi bankami? Patricia Kingsman úverová spoločnosť. hovorí ÁNO, keď vaše banky hovoria NIE. Kontaktujte nás, pretože ponúkame finančné služby za nízku a cenovo dostupnú úrokovú sadzbu vo výške 2% pre dlhodobé a krátkodobé úvery (zabezpečené a nezabezpečené). Zainteresovaní žiadatelia by nás mali kontaktovať pre ďalšie postupy získavania úverov.

Služby zahŕňajú:

* Autopožičovňa
* Úver na bývanie
* Nákladné vozidlo
* Hypotekárny úver
* Úver na konsolidáciu dlhu
* Podnikateľský úver
* Osobný úver
* Študentský úver.

S úverovou spoločnosťou Patricia Kingsman. môžete sa rozlúčiť so všetkou finančnou krízou a ťažkosťami, pretože sme certifikovaní, dôveryhodní, spoľahliví, efektívni, rýchli a dynamickí.
E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

S pozdravom,
Pani Patricia Kingsmanová

Požiadať o naliehavú pôžičku. Prijímajte úver za 8 hodín

Pani Patricia Kingsman, 9. 2. 2019 15:47

pozor

Sme finančný konzultant, ktorý spravuje medzinárodné financie pre akékoľvek množstvo bankových nástrojov. Máme prístup / kontakty na zvýšenie z 10 tisíc eur na 500 miliónov eur, s našou spoločnosťou (úverová spoločnosť Patricia Kingsman) a ďalšími TOP PRIME AA BANKY ako Slovenská sporiteľňa (Erste Bank), VÚB Banka (Intesa), Tatra Banka (Raiffeisen ), ČSOB Banka (KBC), Najlepšie banky pre úvery SBA atď.

Neváhajte zapojiť naše prenajaté zariadenia do obchodných programov, financovania projektov, zvýšenie úverových liniek, firemných úverov (podnikateľské úvery alebo obchodné expanzné pôžičky) a mnoho ďalších.

Poskytli sme viac ako 1 miliardu obchodných úverov pre majiteľov obchodných spoločností vo výške viac ako 17 000,00 eur rovnako ako vy. Používame našu vlastnú označenú rizikovú technológiu, ktorá vám poskytne ten správny obchodný úver, aby ste mohli rozširovať vaše podnikanie. Naše služby sú rýchle a spoľahlivé, pôžičky sú schválené do 24 hodín od úspešnej aplikácie. Ponúkame pôžičky od minimálneho rozsahu 10 000,00 EUR do maximálne 500 miliónov EUR.

Nachádzate sa v troch ťažkostiach s nezaplatenými účtami a neviete, kam na to, alebo kam sa obrátiť? A čo nájsť uznávanú firmu na konsolidáciu dlhov, ktorá vám môže pomôcť pri znižovaní mesačnej splátky, takže budete mať dostupné možnosti splácania, rovnako ako priestor na dýchanie, pokiaľ ide o koniec mesiaca a účty je potrebné dostať zaplatené? Spoločnosť Patricia Kingsman je odpoveďou na úverovú spoločnosť. Znížte svoje platby, aby ste znížili nároky na mesačné výdavky. kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu (patriciakingsman.loans2016@gmail.com)

Sprostredkovatelia / konzultanti / makléri sú vítaní, aby prinášali svojich klientov a sú 100% chránení. S úplnou dôverou budeme spolupracovať na prínosoch všetkých zainteresovaných strán. Nechráňte svoje finančné problémy sami, aby ste neboli dlžníkmi ani finančnými stresmi, a preto musíte nás rýchlo kontaktovať, aby ste riešili vaše finančné problémy. Bude to pre nás veľkou radosťou, keď ste finančne stabilní.
Napíšte nám prostredníctvom: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

S pozdravom
Pani Patricia Kingsmanová
E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Motto: Ponúkame najrýchlejšie a najspoľahlivejšie finančné služby

Požiadať o naliehavú pôžičku. Prijímajte úver za 8 hodín

Patricia Kingsman úverová spoločnosť, 9. 2. 2019 15:46

Pozdravy ..
Kontaktujte nás pre bezpečný a nezabezpečený úver s úrokovou sadzbou 2%
........................................

Je obtiažnosť ekonomiky, ktorá vás ovplyvňuje v tomto roku? Ak je vaša odpoveď áno, potom potrebujete úver. Som pani Patricia Kingsman, majiteľka úverovej spoločnosti Ponúkame bezpečné a bezpečné úvery s úrokovou sadzbou 2%.

* Finančne stláčate?
* Hľadáte finančné prostriedky na splácanie úverov a dlhov?
* Hľadáte financie na založenie vlastného podniku?
* Potrebujete súkromné ​​alebo podnikateľské pôžičky na rôzne účely?
* Hľadáte úvery na vykonávanie veľkých projektov?

Ak máte niektorý z uvedených problémov, môžeme vám pomôcť, ale chcem, aby ste pochopili, že poskytujeme pôžičky s úrokovou sadzbou 2%.

* Požičiavajte si čokoľvek až 95 000 000 EUR.
* Vyberte splátku od 1 do 20 rokov.
* Vyberte si medzi mesačným a ročným splátkovým plánom.
* Flexibilné podmienky úveru.
Ak máte záujem, kontaktujte nás prostredníctvom tejto e-mailovej adresy: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Sľubujeme 100% záruku, že dostanete pôžičku na konci tejto pôžičky. Neexistuje žiadna bezpečnostná kontrola, žiadna kreditná kontrola

S pozdravom
Patricia Kingsman
Patricia Kingsman úverová spoločnosť

Požiadať o naliehavú pôžičku. Prijímajte úver za 8 hodín

Pani Patricia Kingsman, 9. 2. 2019 15:44

PONÚKAME VŠETKY DRUHY PÔŽIČIE - ŽIADAJTE SA NA PRÍSLUŠNÉ PÔŽIČKY.

Ste obchodný muž alebo žena? Nachádzate sa v nejakom finančnom neporiadku alebo potrebujete finančné prostriedky na začatie vlastného podnikania? Potrebujete úver na začatie peknej Malé a stredné podnikanie? Máte nízke kreditné skóre a máte ťažké získať kapitálový úver od miestnych bánk a iných finančných inštitúcií ?. Zainteresovaní žiadatelia by mali nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Naše pôžičky sú dobre poistené pre maximálnu bezpečnosť je našou prioritou, Naším hlavným cieľom je pomôcť vám získať služby, ktoré si zaslúžite, Náš program je najrýchlejší spôsob, ako dostať to, čo potrebujete v momente. Znížte svoje platby, aby ste uľahčili váš mesačný záťaž Náklady. Získajte flexibilitu, s ktorou môžete využiť akýkoľvek účel od prázdnin, po vzdelanie až po jedinečné nákupy. Zainteresované žiadatelia by mali nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ponúkame širokú škálu finančných služieb, ktoré zahŕňajú: obchodné plánovanie, obchodné a rozvojové financie, nehnuteľnosti a hypotéky, úvery na konsolidáciu dlhu, podnikateľské úvery, súkromné ​​úvery, domáce refinančné úvery s nízkou úrokovou sadzbou vo výške 2,00% právnických osôb. Získajte to najlepšie pre vašu rodinu a vlastné vysnívaný domov, rovnako ako náš systém všeobecných úverov. Zainteresovaní žiadatelia by mali nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

PONÚKAME VŠETKY DRUHY PÔŽIČIE - ŽIADAJTE SA NA PRÍSLUŠNÉ PÔŽIČKY.

Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Láskavo nám napíšte späť informácie o pôžičke;
- úplné meno:
- Požadované množstvo úveru:
- Trvanie úveru:
- Účel úveru:
- Mesto krajina:
- Telefón:
- Ako si sa o nás dopočul:

Ak máte záujem získať úver potom láskavo napíšte nám s pôžičkou požiadavku. Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
S úctou,
Pani Patricia kingsman

Tešíme sa, že vás budeme čoskoro informovať

Zainteresované žiadatelia by mali nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Požiadať o naliehavú pôžičku. Prijímajte úver za 8 hodín

Pani Patricia Kingsman, 9. 2. 2019 15:42

Moje meno je pani Patricia Kingsman sme nová legit lenders veriteľa roku 2019 a radi pomôžeme akémukoľvek orgánu, ktorý potrebuje finančnú pomoc, ktorú ponúkame od 500.000,00 Euro a 5.000.000,00 Euro, takže ak potrebujete pomoc, pošlite nám e-mail na adresu: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, aby sa vaša úverová transakcia mohla uskutočniť teraz, budete so svojím úverom v nasledujúcich 8 hodinách, je to rýchly transfer a je bezpečné bez oneskorenia. Takže e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com v prípade záujmu

E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Požiadať o naliehavú pôžičku. Prijímajte úver za 8 hodín

Pani Patricia Kingsman, 9. 2. 2019 15:40

VITAJTE NA PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Naším cieľom je poskytnúť vynikajúce profesionálne služby.

Ste obchodný muž alebo žena? Nachádzate sa v nejakom finančnom neporiadku alebo potrebujete finančné prostriedky na začatie vlastného podnikania? Potrebujete úver na začatie peknej Malé a stredné podnikanie? Máte nízke kreditné skóre a máte ťažké získať kapitálový úver od miestnych bánk a iných finančných inštitúcií ?.

Naše pôžičky sú dobre poistené pre maximálnu bezpečnosť je našou prioritou, Naším hlavným cieľom je pomôcť vám získať služby, ktoré si zaslúžite, Náš program je najrýchlejší spôsob, ako dostať to, čo potrebujete v momente. Znížte svoje platby, aby ste znížili nároky na mesačné výdavky. Získajte flexibilitu, s ktorou môžete využiť akýkoľvek účel - od prázdnin, po vzdelanie až po jedinečné nákupy

Ponúkame širokú škálu finančných služieb, ktoré zahŕňajú: osobné pôžičky, konsolidačné úvery, obchodné úvery, vzdelávacie úvery, hypotekárny úver, nezabezpečený úver, hypotekárne úvery, vyplácanie pôžičiek, študentské pôžičky, komerčné pôžičky, Developerské úvery, akvizičné úvery, stavebné úvery s nízkou úrokovou sadzbou vo výške 2% za zrušenie pre fyzické osoby, spoločnosti a právnické osoby. Získajte to najlepšie pre vašu rodinu a vlastné vysnívaný domov, rovnako ako náš systém všeobecných úverov.

PONÚKAME VŠETKY DRUHY PÔŽIČIE - ŽIADAJTE SA NA PRÍSLUŠNÉ PÔŽIČKY.

Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Láskavo nám napíšte späť informácie o pôžičke;

INFORMÁCIA O POSKYTOVATEĽA ÚVEROV

1) úplné názvy:
2) Štát:
3) adresa:
4) Štát:
5) Pohlavie:
6) Rodinný stav:
7) Povolanie:
8) Telefónne číslo:
9) Mesačný príjem:
10) Next of Kin:
11) Požadované množstvo úveru:
12) Trvanie úveru:
13) Účel úveru:
14) Špecifický dátum, kedy potrebujete úver:

Ak máte záujem získať úver potom láskavo napíšte nám s pôžičkou požiadavku.
Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

S úctou,
Pani Patricia Kingsmanová
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Tešíme sa, že vás budeme čoskoro informovať

Zainteresované žiadatelia by mali nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Částky půjček se pohybují od 50 000 do 50 000 000.

Lenka Bolkova, 9. 2. 2019 14:09

Dobrý den, pane / paní
Požádejte peníze přímo bez hodnocení (získání půjčky je nyní jednodušší) od soukromého věřitele na adrese: leni.bolkova01@gmail.com
Doba trvání úvěrů se pohybuje od 1 roku do 30 let.
Částky půjček se pohybují od 50 000 do 50 000 000.

- Získáte peníze přímo do 24 hodin na bankovním účtu
- nemusíte předkládat roční údaje a finanční zprávy
- Lhůty jsou flexibilní, můžete zaplatit, pokud vám to vyhovuje.

Pokud máte zájem, kontaktujte nás na následující adrese:

E-mail: leni.bolkova01@gmail.com

Rychlá a pohodlná finanční půjčka: pujckyuver101@seznam.cz

STEFANKA Pavel, 9. 2. 2019 14:08

Garantujeme rychlé vypořádání Vaší žádosti o úvěr.

Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete použít pro cokoli. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky širokému spektru poskytnutých finančních úvěrů může získat tento úvěr téměř každý žadatel v České republice. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné smluvní podmínky. Finance, které můžete použít pro to, co potřebujete. Tato nabídka je platná pro celou Českou republiku. Email: pujckyuver101@seznam.cz

Lease and Purchase BG/SBLC

Howard Anthony, 8. 2. 2019 14:58

We are an exclusive agent to direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, and MTN, which we have specifically for lease and

purchase.

We deliver with time and precision as set forth in our agreement and procedures . We are equally ready to work with Brokers

and financial

consultants/consulting firms in their respective countries.

Our procedures are most reasonable and safest as we operate a 100% financial risk free process which entails that the

issuing and receiving bank continues the transaction immediately after DOA is countersigned

Demand for our procedures by email:bupafinance9@gmail.com

Regards

Howard Anthony

Skype ID:92f864467edaf0b8

Bezplatný kredit pro celou Českou republiku

Mehmet Hakan, 8. 2. 2019 12:54

Nebankovní půjčka za 48 hodin. Potřebujete financování pro váš dům, pro vaši firmu, koupit auto, koupit motocykl, vytvořit vlastní podnik, nepochybujte o své osobní potřeby. Nabízím osobní půjčky od 50 000 Kč do 60 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na výši. Ve své žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete uplatnit, a datum splacení. Pošlete nám své osobní půjčky e-mailem: mehmethakan117@gmail.com

We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC

Walsh Robert, 7. 2. 2019 20:02

IQ FINANCE PLC provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of IQ FINANCE Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc.

Our procedures are most reasonable and safest as dealings are done bank to bank immediately after DOA is countersigned keeping you our client guaranteed of safety 100%.

Leasing Price : 4%+2%

Buying Price: 32%+2%

Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

WALSH SMITH, ROBERT

email : info.iqfinanceplc@gmail.com

skype: cpt_young1

Tel contact: +447031968934

WE OFFER ALL KIND OF LOANS

WE OFFER ALL KIND OF LOANS, 7. 2. 2019 16:55

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

adribay0008@gmail.com

Adrian Bayford, 6. 2. 2019 19:01

Zdravo,

Potrebujete legitimno in hitro posojilo?

Prijavite se zdaj in hitro dobite posojilo!

Finančno pomagamo ljudem, ki iščejo posojila. Kreditno financiranje in obratni kapital za začetek novega poslovanja ali za razširitev obstoječih dejavnosti. Naše posojilo je na voljo z ugodno obrestno mero 2%. Zainteresirane stranke naj se obrnejo na nas po e-pošti za dodatne informacije: (adribay0008@gmail.com)

acefinanciallimited@gmail.com

BG/SBLC OFFERS, 6. 2. 2019 17:15


We are authorized Financial consulting firm that work directly with
A rated banks eg Lloyds Bank,Barclays Bank,HSBC bank etc

We provide BG, SBLC,and lots more for clients all over the world.

We are equally ready to work with Brokers and financial
consultants/consulting firms in their respective countries.

Our procedures are most reasonable and safest as we operate a 100% financial risk free process which entails that the issuing and receiving bank continues the transaction immediately after DOA is countersigned

We offer certifiable and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions. We are RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days
We hope to establish a long term business relationship.
Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved

Contact Name : Joseph Glatt
Contact https://lnkd.in/djj6d_D
Skype : joseph.glatt@outlook.com
E-mail : acefinanciallimited@gmail.com

We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC

Walsh Robert, 6. 2. 2019 11:31

IQ FINANCE PLC provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of IQ FINANCE Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc.

Our procedures are most reasonable and safest as dealings are done bank to bank immediately after DOA is countersigned keeping you our client guaranteed of safety 100%.

Leasing Price : 4%+2%

Buying Price: 32%+2%

Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

WALSH SMITH, ROBERT

email : info.iqfinanceplc@gmail.com

skype: cpt_young1

Tel contact: +447031968934

POSKYTOVÁNÍ ÚVĚRU

PAN PAUL HART, 6. 2. 2019 3:28

Ponúkame finančné poradenstvo pre klientov, spoločnosti, ktoré hľadajú financovanie dlhu / úveru a hľadajú pracovný kapitál na začatie nového podnikania alebo na rozšírenie existujúceho podnikania. Zainteresované strany by nás mali kontaktovať pre viac informácií prostredníctvom e-mailu: paulhartloanfirm@yahoo.com

Potrebujete pôžičku na konsolidáciu dlhu vo výške 3%? Alebo osobné pôžičky * podnikateľské pôžičky atď. Zainteresované strany by mali kontaktovať nás pre viac informácií prostredníctvom e-mailu: paulhartloanfirm@yahoo.com

Programy úveru sme prispôsobili na akýkoľvek profil a ste na správnom mieste, aby ste uspokojili svoje obchodné potreby. Ak Vaša spoločnosť alebo viete o akejkoľvek spoločnosti so životaschopnými projektmi / návrhy, ktoré potrebujú financovanie, láskavo napíšte nám s požiadavkou úveru. Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií: paulhartloanfirm@yahoo.com

Investiční nabídka

Trade Funding Firm, 4. 2. 2019 13:56

Hledáte obchodní nebo osobní půjčku po celém světě? použít na
míra 3%.
Služby Rendered zahrnují,

* Refinance
* Domácí kutily
* Investiční úvěr
* Automatické půjčky
* Dluhová konsolidace
* Podnikové úvěry
* Osobní půjčky
* Mezinárodní půjčky.

Email: trade.funding_firm@usa.com